Port Louis

Vi bor nordligt på øen ud til vandet i en lille landsby. Her er mest turister, så vi tager bussen lidt rundt for at møde mauritanere. Klimaet er tropisk så her regner flere gange om dagen.  Regnen er ofte velkommen i varmen og stopper hurtigt igen.

image

Port Louis er hovedstaden på Mauritius vestkyst.

image

Paraplyer er nyttige i både regvejr og den hede middagssol!

image

Det er en travl havneby med storfangst af tun. Havterritoriet er stort, så tunen er ikke truet her.

image

Markedet er fyldt med lugte, lyde, affald og alverdens spændende fødevarer – her er grøntsager og frugter som vi ikke anede eksisterer! Her minder på mange måder om Indien og Andrea og Asta får et mindre kulturchok, så vi må søge tilflugt for akklimatisering på øens eneste Mc Donald. Det falder tilgengæld i god jord

image

image

Mauritanerne er et blandet folkefærd af indere, kinesere og arabere ( flest indere) . Her passerer vi bla chinatown på vej ud af byen..

image

image

image

Vi når hjem til hotellet til solnedgang….

image

Comments are closed.

See also: