The Big Five

Drømmen på safari er at møde “The Big Five” som er elefanten, løven, leoparden, bøflen og næsehornet. Og vi har set dem alle! Tiltider nervepirrende og ofte efter en del søgen. Vi har haft en fantastisk dygtig ranger og tracker med os, så vi har følt os trygge hele vejen pånær den første dag med han elefanten, som var noget frygtindgydende. Safarien har været en enestående og helt fantastisk oplevelse for os alle, hvor vi har set dyrende på nærmeste hold i deres naturlige omgivelser. Her er fotos af nogle af de dyr vi har set.

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

One Response to “The Big Five”

  1. Dorte siger:

    Hej med jer fire derude. Hold så op nogle oplevelser I får med jer undervejs! Flotte, flotte billeder. De der leoparder er lige at kramme – nå nej, dårlig ide! Nyd varmen der hvor I er lige nu. Danmark er som en stor dybfryser. Det blir koldt for jer at komme hjem :-)
    Dorte

See also: