Knysna

image

Så er vi havnet i Knysna. En rendyrket ferieby med en bå lagune og masser af shoppingmalls.

imageimage

I dag har vi haft en rolig dag med brunch på en East Head cafe med udsigt over indsejlingen til lagunen efterfulgt af en badetur ved havet. Det er tydeligt at mærke at vi er kommet over på østsiden af Afrika til det Indiske Ocean – vandet er dejligt varmt, i modsætning til Cape Town hvor temperaturen passede mere til pingviner end mennesker.

image

I går gik dagen med cruise på lagunen og badetur, hvor ungerne legede med havets smådyr – heriblandt nogle små gobler “blue bottles” som var nogle små luftfyldte balloner med blå snore. Det knapt så morsomme var at de brændte ligesom brandmænd. Asta mener dog at bramdmænd gør mere ondt. Jens havde ellers mærket efter om de brændte, men det gør de så kun på børnefingre. De lokale sagde at det hjælper at tisse på stedet hvor man er brændt, men det var der ikke rigtigt stemning for. Nå men smerten fortog sig efter en times tid, og alt var godt igen.

image

image

Snegle, der spiste de blå gobler

image

I forgårs var vi ved Cango Caves- nogle store huler nord for strudsebyen Oudtshorn. En lang køretur og nogle hmnn.. Knap så opsigtsvækkende huler. Det mest spændende var at der har boet mennesker i 75.000 år og indtil for 250 år siden, hvor de blev jaget væk af hvide bosættere.

image

Comments are closed.

See also: