Garden Route

imageFra vinlandet til den berømte og smukke Garden Route langs sydøst kysten ved det indiske ocean er der 450 km, så idag var en rejsedag i bilen i storslåede landskaber.imageimage

Vi skal rejse ad Garden Route de næste 7 dage og første stop er byen George, og hvis vi ikke vidste bedre skulle man tro vi befandt os i Ohio: Her er amerikanske malls og kæderestauranter en mads. Vi spiser aftensmad på en indianer restaurant. Igår spiste vi fra Capekøkkenet, som minder om solid tysk husmandskost og dagen før eksotisk krydret traditionel afrikansk mad. Sydafrika er en vild blanding af kulturer og er helt og aldeles uforudsigelig. Vejret ligner lige nu dansk sommer med regnvejr og 20 grader! En koldfront har ramt den sydafrikanske sommer…

2 Responses to “Garden Route”

 1. Keld siger:

  I får da oplevet noget forskelligt. Det er da nogle enormt flotte landskaber. Hils løverne når I kommer så langt.
  Hvis det bliver for kedeligt, så byder Tilde til fødselsdag her i Svendborg næste Søndag. Vi regner ikke med noget, men vi holder et par pladser fri til jer, hvis I løber sur i det rejseri og hellere vil ha lagkage.
  :-)
  Keld

 2. Ulla B siger:

  Hey globetrotter
  Ser først billederne i dag, hvor ser det skøn ud og I har da fået nogle indtryk med jer, der nok vare en tid. Og hvor sødt – ” jeg kan da lige samle lidt skidt ind og gøre det lidt hyggeligt”
  Uh – det er dejligt at være med her på sidelinien – fortsat rigtig god tur, nyd vinen, bøfferne, børnene og hinanden :-)

See also: